VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Здобувачі вищої освіти спільно з викладачами кафедри екології, природничих та математичних наук, а також членами Всеукраїнської екологічної ліги і представниками державної екологічної інспекції у Вінницькій області взяли участь у екологічній акції

19 квітня 2024 року здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 101-Екологія спільно з викладачами кафедри екології, природничих та математичних наук, а також членами Всеукраїнської екологічної ліги і представниками державної екологічної інспекції у Вінницькій області взяли участь у всеукраїнській екологічній акції “Шевченко єднає Україну”.

Учасниками екологічної акції проведено посадку дубів Шевченка в кількості 50 саджанців в парку-пам'ятці садово-паркового мистецтва місцевого значення “П'ятничанський парк”, що розташований на території КНП “Вінницький обласний клінічний високоспеціалізований ендокринологічний центр Вінницької обласної Ради”.

Мета екологічної акції – це висадження дубів у заповідних та інших місцях, пов’язаних із Тарасом Шевченком. Ця ініціатива є частиною програми Президента “Зелена країна” та має на меті підтримку збереження природи в Україні. Захід передбачає висадження дубів у різних куточках України, враховуючи алею дубів Шевченка 20 квітня — у Всеукраїнський день довкілля.

Посадити дерево – це не тільки подарунок планеті, а й кисень для людей. У посадці дерев є щось глибоко символічне. Тому саме посадка дерев є початком розвитку та підтримкою нового життя, це ще один крок для створення чистого середовища для майбутніх поколінь.

Члени всеукраїнської екологічної акції “Шевченко єднає Україну” подякували ЗСУ за можливість працювати в спокійній i безпечній обстановці!!!

1пврпвр

Зображення1врпварвр

Зображення2

Зображення3

Підготувала: Наталя КУЗЬМЕНКО