VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

ВІДБУЛАСЯ ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 053 "ПСИХОЛОГІЯ"

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту», студенти мають право на академічну мобільність. З метою підвищення якості освітнього процесу з точки зору його відповідності сучасним вимогам ринку праці та потребам роботодавців кафедра психології залучає фахівців-практиків до проведення навчальних занять.

В рамках вивчення курсу «Патопсихологія та клінічна психологія» 28 березня відбулася гостьова лекція ТЕКЛЮКА СЕРГІЯ ВАСИЛЬОВИЧА - юнгіанського аналітика і тренера-супервізора Міжнародної Асоціації Аналітичної Психології, лікара-психіатра, психотерапевата вищої категорії, к.мед.н (психіатрія), доцента кафедри психіатрії, наркології та психотерапії ВНМУ ім. М.І. Пирогова.

Студенти мали можливість обговорити сучасні підходи до психодіагностики та розуміння психопатології. Проблема зрілості психічних захистів та їх діагностика. Piвнi функцiонування: невротичний, межовий, психотичний. Індивідуальний та колективний рівень функціонування психіки. Розбиралися у психоаналітичному підході до розуміння психопатологій, осудності-неосудності.....

ДЯКУЄМО ЗА ЗМІСТОВНУ ТА ЦІКАВУ ЗУСТРІЧ!

125477

235452253452314

Підготували: кафедра писхології